Meer video’s

Lijnders belt Klopp over Liverpool-'diamant' (16): "Wauw, we hebben er weer een!"

21-09-2021 12:59
20

De jeugdopleiding van Liverpool puilt uit van de 'diamanten'. Dat stelt Pepijn Lijnders, de Nederlandse assistent van manager Jürgen Klopp. Een aantal toptalenten krijgt dinsdagavond de kans in de League Cup-wedstrijd tegen Norwich City.

Lijnders is van mening dat de Liverpool-academy beschikt over tal van 'diamanten' die de potentie hebben om de stap naar het eerste elftal te maken. "Er zijn zoveel talenten, diamanten, zoveel speciale spelers die niet kunnen wachten om de stap te maken", weet de Limburger. "Dus het is belangrijk dat we dit blijven doen, want met één speler inspireren we de hele jeugdopleiding."

"Jonge spelers zullen je nooit in de steek laten. Nooit, nooit. Dat hebben ze nooit gedaan en dat zullen ze ook nooit doen", aldus Lijnders, die er één Liverpool-parel uithaalt: Kaide Gordon. De zestienjarige vleugelaanvaller gaat debuteren. "Ik zie elke keer vuur als hij de bal aanraakt. Hij passeert spelers alsof ze er niet staan, dus ik belde Jürgen (Klopp, red.) meteen: Wauw, we hebben er weer een!"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie