Transferwens groot nieuws: Koopmeiners op voorpagina's Italiaanse sportkranten

Transferwens groot nieuws: Koopmeiners op voorpagina's Italiaanse sportkranten

22 maart - 12:10
21

De uitgesproken transferwens van Teun Koopmeiners is groot nieuws in Italië. De middenvelder van Oranje en Atalanta Bergamo prijkt vrijdag op de voorpagina's van La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport en Tuttosport.

Koopmeiners vertelde donderdag in De Telegraaf dat hij komende zomer een stap wil maken. "Ik hoop dat er mooie opties komen waarover ik kan nadenken. En vervolgens hoop ik dat Atalanta een mooi bedrag voor me ontvangt, want ik heb daar dan een prachtige tijd gehad", zei de voormalig aanvoerder van AZ, die ook erkende op de hoogte te zijn van de geruchten over interesse van Juventus en Premier League-clubs.

Wedden

Meer odds

De boodschap van Koopmeiners is in ieder geval luid en duidelijk ontvangen in Italië. Corriere dello Sport schrijft dat een bedrag van 45 miljoen euro nodig is om hem over te nemen van Atalanta. Gazzetta dello Sport denkt dat Juventus de oren spitst, maar mogelijk krijgt de Oude Dame nog concurrentie van Liverpool. Het in Turijn gevestigde Tuttosport is desondanks uitgesproken: 'Koop belt Juve', kopt die sportkrant.

Een transfer naar Juventus zou het meest voor de hand liggen. 'De zwart-witten drukken door voor Koopmeiners, die zijn vertrek bij zijn club aankondigde. De Nederlander is verleid door de Premier League, maar weet dat hij in Turijn een hoofdrol zou krijgen', aldus Tuttosport.