'Ten Hag kan zo doorstappen naar Ajax nadat United hem eruit rammelt'

'Ten Hag kan zo doorstappen naar Ajax nadat United hem eruit rammelt'

29 maart - 20:37
34

Erik ten Hag moet een terugkeer naar Ajax overwegen, denkt Valentijn Driessen. In de nieuwe aflevering van Kick-off, de voetbalpodcast van De Telegraaf, oppert de chef sport dat de trainer klaar is bij Manchester United

Driessen lijkt niet te geloven in een langer verblijf van Ten Hag bij United. "Erik ten Hag lijkt mij gewoon een ideale kandidaat. Als hij aan het eind van het seizoen eruit wordt gerammeld door Manchester United, kan hij zo doorstappen bij Ajax. Het management van Ten Hag is SEG, daar komt Alex Kroes ook vandaan als oprichter. Ten Hag is een opbouwtrainer en vertrouwt de mensen van SEG, kent nog veel mensen bij Ajax... ideaal vanuit Nederlands oogpunt", aldus Driessen. 

Met de late zege van United op Liverpool lijkt het vertrouwen in Ten Hag weer wat beter, maar Driessen is niet onder de indruk. Ook over de eventuele ambities van Ten Hag heeft de journalist een antwoord. "Zitten ze overal op Ten Hag te wachten?"

Met nog tien wedstrijden te gaan kent United een achterstand van negen punten op nummer vier Aston Villa. Wel staan The Red Devils in de halve finale van de FA Cup: op 21 april is Coventry de tegenstander. 

Bekijk #DoneDeal over de situatie van Ajax, Ihattaren en meer hieronder, of beluister de aflevering op Spotify!