Feyenoord-kandidaat komt met reactie: 'Mooie club, maar wat moet ik ermee?'

Feyenoord-kandidaat komt met reactie: 'Mooie club, maar wat moet ik ermee?'

24 april - 21:44
30

Joseph Oosting kan naar eigen zeggen weinig met de vermeende belangstelling van Feyenoord. De trainer van FC Twente zou in De Kuip worden gezien als een kandidaat om Arne Slot op te volgen.

"Ik lees het en het is mooi, maar ik werk bij FC Twente en ik heb het naar mijn zin", reageert Oosting, wiens naam woensdagochtend opdook in De Telegraaf, tegenover ESPN na de 3-1 zege op Almere City FC. "Wat moet ik ermee? Het zijn allemaal geruchten."

Wedden

Meer odds

De Twente-trainer lijkt er niet van onder de indruk. "Ik heb het hier enorm naar mijn zin en heb (vorig jaar, red.) een tweejarig contract getekend. Dus het is zoals het is. En ik doe niet aan geruchten of wat allemaal in de pers staat." Wel is hij positief over Feyenoord. "Het is een mooie club, maar ik zit nu ook bij een héle mooie club."

Oosting krijgt vervolgens de vraag of hij het honderd procent kan uitsluiten als Feyenoord zich zou melden. "Wat bedoel je daarmee? Dat is 'als, als, als'. Wat moet ik daarmee? Ik doe niet aan 'als dit en als dat'. Als het gebeurt, zien we het wel."