Seuntjens bevestigt gesprekken met KKD-ploeg: 'Ik ben er geboren, altijd speciaal'

Seuntjens bevestigt gesprekken met KKD-ploeg: 'Ik ben er geboren, altijd speciaal'

26 april - 14:59 Laatste update: 15:09
12

Mats Seuntjens heeft gesprekken gevoerd met NAC Breda, zo bevestigt hij in gesprek met ESPN. De aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract bij RKC Waalwijk en zodoende bekijkt hij zijn opties voor komend seizoen.

Voor RKC Waalwijk komen er nog cruciale weken aan in strijd tegen degradatie. De Waalwijkers staan op dit moment op de zestiende plaats in de Eredivisie en dus is handhaving nog lang niet zeker. Toch oriënteert Seuntjens zich al op zijn toekomst, al wil hij eerst het seizoen goed afsluiten bij RKC Waalwijk. "Ik heb al gesprekken gehad met NAC Breda", vertelt de aanvallende middenvelder.

"Ik ben er geboren en Breda is altijd speciaal voor mij", legt Seuntjens vervolgens uit. Hij is zijn opties in kaart aan het brengen door zijn aflopende verbintenis. "Als je uit je contract loopt, dan moet je ook kijken wat er volgend seizoen met je gaat gebeuren. Maar het is allemaal niet spannend, soms wordt er een beetje gek over gedaan, vind ik."

Echter is Seuntjens vastberaden om het huidige seizoen met RKC Waalwijk tot een goed einde te brengen. "Mijn focus ligt namelijk nog steeds bij RKC, maar ik wil ook weten wat er na de zomer met mij gaat gebeuren", besluit hij.