Feyenoord vist achter het net bij Oosting: 'Ik ben nog lang niet klaar'

Feyenoord vist achter het net bij Oosting: 'Ik ben nog lang niet klaar'

26 april - 16:05
50

Joseph Oosting heeft niet getwijfeld over een langer verblijf bij FC Twente. De naam van de oefenmeester werd genoemd bij Feyenoord als potentiële opvolger van Arne Slot, die naar Liverpool lijkt te verkassen. Daar kan echter een streep doorheen na de aanstaande contractverlenging van Oosting in Enschede.

"Ik ben nog lang niet klaar hier en wil heel graag bij FC Twente blijven", reageert Oosting in gesprek met Tubantia op het nieuws omtrent zijn nieuwe verbintenis. Hij gaat zijn contract verlengen tot de zomer van 2027. "We zijn met iets moois bezig."

Wedden

Meer odds

Oosting weet dat er 'ongetwijfeld' nog mindere tijden aan zullen komen tijdens zijn tijd bij FC Twente, maar dit weerhoudt hem er niet van om zijn contract te verlengen. "Ik zit bij een geweldige club, die volop in ontwikkeling is en werk met een stel geweldige mensen samen", aldus de 52-jarige trainer. "Ik ben er oprecht trots op dat ik trainer ben van FC Twente en dat ook blijf."

Beide partijen zijn in hoofdlijnen akkoord over een nieuwe verbintenis tot medio 2027. Oosting is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij FC Twente en de club is onder zijn leiding hard op weg naar de voorrondes van de Champions League. Zijn huidige contract loopt nog twee seizoenen door, maar hier komt waarschijnlijk één jaar bovenop.