Kramer weigert te juichen voor Ajax na late goal: 'Was wel een klein beetje blij'

Kramer weigert te juichen voor Ajax na late goal: 'Was wel een klein beetje blij'

26 april - 17:11
63

Michiel Kramer haalde, samen met de rest van de selectie van RKC Waalwijk, opgelucht adem na de late goal van Chuba Akpom tegen Excelsior (2-2). Hierdoor is het gat tussen RKC en Excelsior twee in plaats van vier punten. De Waalwijkers hebben nog een wedstrijd tegoed.

"Er staat een beetje spanning op, dat lijkt me niet meer dan logisch", begint Kramer tegenover ESPN. "We waren zelfs blij dat Ajax scoorde tegen Excelsior, dus dat is ook al heel wat natuurlijk. Er is niet heel veel spanning voelbaar, maar we zullen nog punten moeten pakken." RKC staat momenteel op de zestiende plek in de Eredivisie, als dat zo blijft betekent dat dat er nacompetitie om degradatie gespeeld zal moeten worden.

Wedden

Meer odds

"Ik was Everton – Liverpool aan het kijken", lacht Kramer. "Maar ik was wel blij dat er nog een doelpunt viel. Aan de andere kant moeten we het toch echt zelf doen, we moeten nog twee wedstrijden winnen van de vier." Kramer laat duidelijk weten dat hij niet voor Ajax heeft gejuicht. "Niet gejuicht en ook geen klein vuistje. Ik was gewoon een beetje blij, een heel klein beetje maar", besluit de spits met een grijns.