Van Hanegem: 'Slot naar Liverpool betekent niet dat Feyenoord ermee uitscheidt'

Van Hanegem: 'Slot naar Liverpool betekent niet dat Feyenoord ermee uitscheidt'

26 april - 17:39
41

Willem van Hanegem is in tegensteling tot Wessel Penning niet erg van slag door het aanstaande vertrek van Feyenoord-trainer Arne Slot. Van Hanegem gelooft niet in een grote terugval, terwijl Penning daar juist wél bang voor is.

"Ik vind het heel erg dat Slot gaat", begint Penning in de Willem & Wessel Podcast. "Is er geen reden tot zorg", vraagt Penning zich hardop af. "Nee. Dat Slot naar Liverpool vertrekt, betekent toch niet dat Feyenoord ermee uitscheidt", reageert Van Hanegem. Toch is Penning er niet van overtuigt dat Feyenoord zich hier makkelijk overheen zal zetten. "Ik ben wel bang dat er een grote terugval komt. Ik heb echt genoten van de afgelopen drie jaar met het aanvallende voetbal."

Wedden

Meer odds

Van Hanegem lijkt zich een stuk minder druk te maken om het aanstaande vertrek van de oefenmeester. "Nou, het eerste jaar was erg goed. Het tweede jaar word je wel kampioen, maar was het bij vlagen goed. Maar dit jaar was het lang niet altijd goed", aldus De Kromme. "Ik slaap prima hoor, ik maak me geen zorgen. Tuurlijk heb ik ook genoten, maar soms dacht ik ook: waar zit ik nu weer naar te kijken?"

FC Twente-trainer Joseph Oosting wordt in de podcast genoemd als mogelijke opvolger van Slot, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Twente zijn verlenging officieel bekendmaakt. "Hij (Oosting, red.) lijkt me een aardige man. Maar trainers interesseren me niet zo veel", besluit Van Hanegem.