Arsenal moet langs stadsrivaal voor titelkans: 50x je inleg bij zege op Spurs!

Arsenal moet langs stadsrivaal voor titelkans: 50x je inleg bij zege op Spurs!

28 april - 12:00 Laatste update: 00:24

ADVERTORIAL - Arsenal doet nog altijd volop mee om de landstitel in Engeland, maar moet zondag de lastige horde in het Tottenham Hotspur Stadium zien te nemen. Het uitduel met de stadsrivaal is misschien wel een van de meest belangrijke in de clubgeschiedenis. Pak bij TOTO 50x je inleg wanneer Arsenal op bezoek bij Tottenham weet te winnen!

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning van Arsenal. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Arsenal in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Op de Spurs inzetten is ook mogelijk!
4. Wint Arsenal op bezoek bij de Spurs? Dan ontvang je 50 euro!

Klik hier om de actie bij TOTO te spelen!

Arsenal favoriet, Tottenham vecht voor Champions League

Met een quotering van 1.77 voor een overwinning is Arsenal de grote favoriet voor dit duel, zelfs op uitbezoek. De Spurs staan zes punten achter Aston Villa en hebben twee wedstrijden minder gespeeld, waardoor Champions League-voetbal nog altijd haalbaar is. Arsenal kan geen punten meer laten liggen én moet nog hopen op puntenverlies van Manchester City: de Premier League is dit seizoen waanzinnig spannend. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.