Veel vraagtekens bij Vitesse: Volgend seizoen weer een goede selectie
Trainer Bosz heeft nog contract voor een jaar: "Ik zie nog volop mogelijkheden bij Vitesse"

Veel vraagtekens bij Vitesse: "Volgend seizoen weer een goede selectie"

24-04-2014 11:06
7

De toekomst van trainer Peter Bosz bij Vitesse is onduidelijk. De oefenmeester zelf zegt nog niet klaar te zijn in Arnhem, maar hij is niet de enige met onduidelijkheid. De invulling van de selectie voor volgend seizoen is ook een vraagteken.

"Over mijn eigen positie geen nieuws", reageert Bosz, die nog een contract voor een jaar heeft, tegen Voetbal International. "Een tijdje geleden ben ik gebeld door AZ, maar daar ga ik dus niet naar toe. Ik heb het geweldig naar mijn zin bij Vitesse en ben hier nog niet klaar. Alleen kun je in de voetballerij nooit zeggen dat je ergens volgend jaar nog zit. Neem van mij aan: ik zie nog volop mogelijkheden bij Vitesse."

Gezien de vele huurlingen bij Vitesse, is het nog ongewis hoe de selectie er volgend seizoen uitziet. Bosz vertrouwt op een goede afloop. "Over de selectie kan ik kort zijn: Mo Allach is als technisch directeur verantwoordelijk voor het samenstellen van de groep. Ik heb een stem, maar hij bepaalt. Ik vertrouw erop dat er volgend seizoen weer een goede selectie staat", geeft de coach aan.