'Atlético Madrid ziet in Deense Ajacied versterking voor de toekomst'
Fischer mogelijk in beeld bij Spaanse landskampioen

'Atlético Madrid ziet in Deense Ajacied versterking voor de toekomst'

25-07-2014 18:23
16

Hoewel Viktor Fischer vanwege blessureleed al een tijdje uit de roulatie is, zou Atlético Madrid wel wat zien in de vleugelspeler van Ajax. De Spaanse landskampioen zou naar verluidt een miljoenenbod voorbereiden.

Mede door de verkoop van Diego Costa en Filipe Luis aan Chelsea heeft Atlético voldoende geld voor enkele versterkingen. Volgens het Spaanse AS zou de Madrileense club in Fischer een bruikbare aanwinst voor de toekomst zien. Om de Deense aanvaller deze zomer los te weken bij Ajax, zou Atlético een bod van vijftien miljoen euro voorbereiden.

Wedden

Meer odds

Fischer speelt sinds 2011 voor Ajax, dat hem destijds overnam van het Deense FC Midtjylland. In Amsterdam groeide de inmiddels 20-jarige aanvaller snel uit tot een vaste waarde. In zijn eerste seizoen was Fischer goed voor tien treffers in 23 competitieduels, waarmee hij een groot aandeel had in de uiteindelijke landstitel. Vorig seizoen kampte de Deen echter met vormverlies en blessureleed. In 24 wedstrijden bleef de teller daarom op drie doelpunten staan.