In het kort: 'VDV' in vorm scoort, Diego Costa helpt Chelsea, enorme misser Torres

In het kort: 'VDV' in vorm scoort, Diego Costa helpt Chelsea, enorme misser Torres

27-07-2014 19:29
2

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Van der Vaart in vorm scoort
Hamburger SV is zondag op de derde plaats geëindigd bij de Telekom Cup in het eigen Volksparkstadion. De ploeg van trainer Mirko Slomka won in de strijd om het brons met 3-1 van Borussia Mönchengladbach. Rafael van der Vaart maakte het tweede doelpunt van de thuisploeg, die zaterdag op strafschoppen verloor van VfL Wolfsburg. In de finale speelt Wolfsburg zondagavond tegen landskampioen Bayern München.



Hannover haalt international
Hannover heeft Robert Almer aan de selectie toegevoegd. De Oostenrijker moet het tijdelijke keepersprobleem bij de Duitse voetbalclub oplossen. WK-ganger Ron-Robert Zieler is nog op vakantie en zowel de tweede als derde doelman is niet fit. International Almer zat zonder club. Vorig seizoen kwam hij uit voor Energie Cottbus. Bij Hannover ondertekent Almer een éénjarig contract.

Chelsea dankt Costa, grote misser Torres
Chelsea heeft zich nipt weten te ontdoen van Olimpija Ljubljana. In Slovenië won de Londense miljoenenformatie met 1-2. Die zege had de Premier League-club mede te danken aan Diego Costa en Cesc Fabregas. De aangetrokken middenvelder bracht de nieuwe spits in scoringspositie, nadat Nik Kapun de thuisploeg op voorsprong had gezet. Kurt Zouma bracht de 1-2 op het scorebord. Bij Chelsea vielen Nathan Aké en Marco van Ginkel na rust in. Fernando Torres heeft vorm nog niet helemaal te pakken, blijkt uit onderstaande beelden: