Mogelijk groot probleem voor 'Barça', contract tiener bevat onzekere clausule
El Haddadi voor twaalf miljoen euro te koop

Mogelijk groot probleem voor 'Barça', contract tiener bevat onzekere clausule

26-08-2014 16:22
7

FC Barcelona staat mogelijk voor een groot probleem. Munir El Haddadi kan door een clausule in zijn contract de club voor een relatief lage transfersom verlaten.

El Haddadi maakte afgelopen weekeinde in de wedstrijd tegen Elche zijn debuut in de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal. De jongeling van de Catalanen, die pas achttien jaar is, schitterde meteen en wist in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tevens een doelpuntje mee te pikken. Hij verzorgde de tweede treffer.

Door zijn optreden heeft El Haddadi zich in de schijnwerpers van buitenlandse clubs gespeeld. Marca meldt dinsdag dat dat slecht nieuws is voor FC Barcelona. De in Spanje geboren El Haddadi zou de club namelijk kunnen verlaten voor twaalf miljoen euro. Dat is in zijn nog langlopende contract opgenomen.

El Haddadi heeft in Barcelona nog een verbintenis die hem tot de zomer van 2017 verbindt aan de 22-voudig Spaanse landskampioen. Marca is ervan overtuigd dat het grote talent nog niet openstaat voor een transfer, terwijl de clubleiding hem heeft medegedeeld dat hem een grote toekomst te wachten staat.