'Overbodige Amrabat staat op de drempel van terugkeer naar Primera División'
Spaanse bestuurders vertrekken niet uit Turkije zonder handtekening van aanvaller

'Overbodige Amrabat staat op de drempel van terugkeer naar Primera División'

28-08-2014 11:25
1

Nordin Amrabat staat op het punt terug te keren naar Spanje. De aanvaller van Galatasaray is dicht bij een nieuwe verhuurperiode aan Málaga. Ook afgelopen seizoen kwam hij uit namens de Spaanse Primera División-club.

De international van Marokko, die in Nederland naam voor zichzelf maakte bij PSV en VVV-Venlo, lijkt in Turkije opnieuw niet op veel speeltijd te kunnen rekenen. Ook na de trainerswissel in Istanbul, Roberto Mancini werd deze zomer vervangen door Cesare Prandelli, wordt de aanvaller over het hoofd gezien bij Galatasaray. Málaga hoopt te profiteren van de situatie van Amrabat en wil de aanvaller opnieuw huren. In de huurverbintenis wil de Spaanse club tevens een optie tot koop laten opnemen.

Volgens de Spaanse krant AS verblijven Málaga-bestuurders Vicente Casado en Mario Husillos in Turkije om de laatste puntjes op de i te zetten omtrent de transfer van Amrabat naar Spanje. Het duo heeft er vertrouwen in dat de 27-jarige Amrabat op hetzelfde vliegtuig terug naar Málaga stapt en keert niet eerder terug naar huis voordat de komst van Amrabat officieel gemaakt is, klinkt het. Tijdens zijn eerdere verblijf in Spanje wist Amrabat de clubleiding en de fans al snel voor zich te winnen.