PEC Zwolle anticipeert snel op vertrek Boer en huurt 'ideale keeper' van Feyenoord
"Warner wordt in Nederland gezien als een van de meest talentvolle keepers"

PEC Zwolle anticipeert snel op vertrek Boer en huurt 'ideale keeper' van Feyenoord

01-09-2014 16:29
2

PEC Zwolle heeft een vervanger gevonden voor Diederik Boer. De ervaren sluitpost vertrok zondag naar Ajax, hij wordt in Zwolle tijdelijk opgevolgd door Warner Hahn. PEC Zwolle huurt de doelman van Feyenoord, waar hij na de komst van Kenneth Vermeer 'degradeerde' tot derde keeper.

Feyenoord nam Hahn eerder deze zomer over van FC Dordrecht. De jeugdinternational vervulde in Rotterdam de rol van tweede keeper achter Erwin Mulder, maar moest na de komst van Kenneth Vermeer noodgedwongen een stapje terug doen. In de ogen van technisch directeur Martin van Geel is Hahn nog niet klaar voor het grote werk, de club besloot daardoor mee te werken aan een tijdelijk vertrek van Hahn. PEC Zwolle, dat zondag instemde met een vertrek van Boer naar Ajax, hapte snel toe.

"We hebben snel geanticipeerd op het vertrek van Diederik Boer. Warner wordt in Nederland gezien als een van de meest talentvolle keepers. Hij krijgt bij ons de gelegenheid om speeltijd op te doen in de Eredivisie. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de nodige ervaring. Warner is een meevoetballende doelman met een goede reflex. Daarmee past hij goed bij onze club en is het dus een ideale keeper voor PEC Zwolle", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de officiële website van PEC Zwolle.