Ajax kan komst van PSG-talent uit het hoofd zetten na onthulling over AS Roma
"Ik heb ervoor gekozen om mijn moeder als agent in de arm te nemen, zij maakt goede keuzes"

Ajax kan komst van PSG-talent uit het hoofd zetten na onthulling over AS Roma

12-10-2014 22:56
1

Ajax hoopt volgens L'Equipe Adrien Rabiot in januari over te nemen van Paris Saint-Germain. De negentienjarige voetballer is bij de club in het bezit van een aflopend contract, speelminuten maakt hij amper in Parijs. De kans dat Rabiot de stap naar de Eredivisie maakt, lijkt echter uitgesloten.

Rabiot, speler van het tweede elftal van de Franse kampioen, was afgelopen zomer ook al in beeld bij Ajax. Volgens Franse media bracht de club uit Amsterdam zonder succes een bod van vijf miljoen euro uit op het talent. Nu blijkt dat Rabiot zijn zinnen op een andere nieuwe werkgever heeft gezet. De Fransman onthult dat hij afgelopen zomer hard op weg was naar AS Roma, de onderhandelingen met de Italiaanse club liepen door een voor Rabiot onbekende reden vast.

"Alles leek goed te verlopen en de stap naar AS Roma had mijn voorkeur", zegt Rabiot in gesprek met Canal Football Club over zijn afgeketste transfer naar Rome. "Ik zag mezelf al in het Roma-shirt lopen. Om eerlijk te zijn weet ik niet wat er verkeerd is gegaan en waarom de onderhandelingen zijn stukgelopen. AS Roma is een geweldige club. Het project is uitdagend en ze spelen Champions League-voetbal. Nu moeten we wachten tot januari. Dan zien we wel wat ik doe."

"Ik heb ervoor gekozen om mijn moeder als zaakwaarnemer in de arm te nemen, zij geeft me goed advies. Ik weet niet of ik ooit nog voor Paris Saint-Germain zal spelen, ik vind het in elk geval niet leuk om bij het tweede elftal te zitten. Ik ben beschikbaar voor de trainer en hij is degene die de beslissing moet nemen", aldus het talent. Ook Arsenal wordt al langere tijd nadrukkelijk in verband gebracht met de Franse voetballer, maar Rabiot lijkt zijn keuze al te hebben gemaakt.