Marsman voelt hete adem: Sonny is momenteel erg goed bezig
Stevens mag in KNVB Beker wel onder Twentse lat staan

Marsman voelt hete adem: "Sonny is momenteel erg goed bezig"

28-10-2014 12:57
1

Sonny Stevens krijgt dit seizoen in ieder geval in het bekertoernooi de kans zich te laten zien. De tweede doelman van FC Twente is door trainer Alfred Schreuder aangewezen als keeper voor de KNVB Beker.

Stevens kwam in de zomer van 2013 over van FC Volendam, maar door een schouderblessure kwam Nick Marsman in het doel te staan. Ondanks regelmatige slippertjes, waaronder afgelopen weekend nog tegen Excelsior, houdt Schreuder hem nog steeds de hand boven het hoofd. In het bekertoernooi mag Stevens wel aantreden. Tegen Achilles'29 hield de goalie zijn doel niet schoon (1-3), woensdag mag hij het op bezoek bij Go Ahead Eagles opnieuw laten zien.

"We hebben met Nick Marsman en Sonny Stevens twee goede keepers waar niet veel verschil in zit", zegt Schreuder op de website van FC Twente. "Dit seizoen willen we Sonny de wedstrijden in het bekertoernooi laten keepen. Sonny heeft het goed gedaan in de wedstrijden met Jong FC Twente en tijdens de trainingen."

Hoewel Schreuder ook in gesprek met Voetbal International bevestigt dat Stevens een prima indruk maakt, blijft Marsman eerste keus. "Sonny is momenteel erg goed bezig en deze wedstrijd is een soort beloning voor hem", vult de trainer tegenover het weekblad aan. "Marsman keept zaterdag tegen SC Heerenveen gewoon weer. Hij schoot slecht uit, maar de rest van het elftal anticipeerde ook niet goed op die bal", meent Schreuder over de fout tegen Excelsior.