Tweede ronde NK FIFA 15: hoe hebben de toppers gepresteerd?

Tweede ronde NK FIFA 15: hoe hebben de toppers gepresteerd?

01-12-2014 15:37

De tweede ronde van het NK FIFA 15 van VoetbalPrimeur zit er op en een groot gedeelte van de deelnemers heeft helaas al afscheid moeten nemen van het toernooi. Er zitten nu nog ongeveer vijfhonderd deelnemers in de race voor de titel van het NK FIFA 15 en de spanning neemt dus toe. In dit artikel volgt een kort overzicht van de tweede ronde en er wordt bekeken hoe de uitblinkers van de eerste ronde het er van af brachten in de tweede ronde.

In de tweede ronde was de spanning al wat hoger dan in de eerste ronde, want de uitslagen zaten aanmerkelijk dichter bij elkaar. In veel wedstrijden kon er slechts een nipte overwinning behaald worden van één doelpunt verschil. Toch zaten er ook weer een aantal hoge uitslagen tussen, waarbij de 16 - 0 overwinning van Sciire en de 14 - 1 overwinning van XcilPersion voornamelijk in het oog sprongen.

VoetbalPrimeur heeft de spelers die in de eerste wedstrijd meer dan tien doelpunten scoorden nauwlettend in de gaten gehouden en is tot de conclusie gekomen dat ze het niet makkelijk hadden in de tweede ronde. De grootste uitblinker qua doelpunten was vorige week Fella XVII. Het werd vorige week 14 - 1, maar hij kon er deze week een nipte 2 - 1 uitslepen. Bryanoosterom030, vorige week nog winnaar met negen doelpunten verschil, is er deze ronde zelfs uit gegaan door een 4 - 0 nederlaag tegen KingCalvin1109. Van de andere vijf spelers die de tien doelpunten haalden in de eerste ronde gingen er slechts twee door naar de derde ronde, namelijk Anouar-yo en Kleineappie. Succes in de vorm van veel doelpunten lijkt dus niet een garantie voor de winst in de tweede ronde te zijn. Sciire en XcilPersion zijn gewaarschuwd.

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de andere uitslagen? Het complete overzicht van de uitslagen in de tweede ronde is hier te vinden.