Arsenal, Chelsea en Bayern München trekken aan 'nieuwsgierige' Madrileen
"Ik ben heel erg benieuwd waar ik uiteindelijk terecht kom"

Arsenal, Chelsea en Bayern München trekken aan 'nieuwsgierige' Madrileen

04-12-2014 18:49

Het is geen dag stil rond Sami Khedira en als berichten over een naderend vertrek bij Real Madrid even uitblijven, doet hij zelf een duit in het zakje. De Duitser is benieuwd waar hij volgend seizoen speelt.

Het contract van Khedira bij Real Madrid loopt in de zomer af en de kans bestaat dat hij in januari al naar een nieuwe club verkast. Arsenal en Chelsea zijn in de race, Bayern München heeft de beste papieren. Tot op heden sprak de 27-jarige middenvelder nog met geen enkele club. Hij weet echter dat in januari de telefoon roodgloeiend zal staan.

Wedden

Meer odds

"Iedereen weet inmiddels dat mijn contract afloopt. Ik ben nog steeds tevreden bij Real, laat daar geen misverstand over bestaan. Het is ook niet zeker of ik hier vertrek", verklaart Khedira donderdag. "Ik ben heel erg benieuwd waar ik uiteindelijk terecht kom, heel nieuwsgierig."

De concurrentie voor Khedira in de Spaanse hoofdstad is moordend. Toni Kroos, Luka Modric, Asier Illarramendi en Isco krijgen de voorkeur van trainer Carlo Ancelotti, ook omdat de wereldkampioen maar blijft kwakkelen met blessures. Khedira moet in januari ongeveer acht miljoen euro kosten. Vijf maanden later is hij transfervrij, mocht hij contractvoorstellen van Real blijven afwijzen.