Uitgelicht Ferow11: “Ik schat mijn kans op de titel zeer hoog in”

Uitgelicht Ferow11: “Ik schat mijn kans op de titel zeer hoog in”

05-12-2014 13:24
8

Op VoetbalPrimeur.nl zullen de komende periode een aantal deelnemers van het NK FIFA 15 extra worden uitgelicht. Spelers die uitgelicht worden kunnen titelkandidaten zijn, deelnemers met al wat toernooi-ervaring of spelers die iets leuks bijdragen aan het NK FIFA 15 toernooi. De tweede deelnemer in de serie “uitgelicht” is Ferhat , een absolute kanshebber op de titel!

Ferhat (gamer-tag: Ferow11) komt uit Oss en speelt mee op de Playstation 3. Ferhat heeft weinig ervaring met toernooien, maar heeft al wel meegedaan aan het FIWC-toernooi, georganiseerd door de FIFA. Daar is hij op de negende plaats geëindigd en om die reden wordt hij gezien als kanshebber voor de titel. Ferhat spreekt zelf ook met vertrouwen over zijn kansen: “Ik schat mijn kans zeer hoog in. Aan de andere kant is iedere wedstrijd anders. In het spelletje speelt geluk ook een rol.”

Het gaat Ferhat niet alleen om de winst, maar het moet ook gebeuren met verzorgd spel. Het is dan ook een grote ergernis van Ferhat als tegenstanders alle ballen naar voren trappen of als de beruchte “catenaccio” als speelstijl wordt gehanteerd. Om dat soort speelstijlen zijn er dan ook diverse controllers door het huis gevlogen, waardoor er net als bij de vorige uitgelichte speler liveRoyy een aantal nieuwe controllers aangeschaft moesten worden. Als hij er aan terug denkt, baalt hij er nog steeds van: “sommige tegenstanders willen niet opbouwen. Je moet altijd met leuk voetbal een pot willen winnen naar mijn mening.”

Ferhat heeft inmiddels in de derde ronde gewonnen en is dus goed op weg naar de finale in Amsterdam op 27 december. Hieronder volgt een doelpunt van Ferhat om alvast kennis te maken met het mooie spel dat hij graag in zijn speelstijl stopt.