Uitgelicht NK FIFA 15: liveRoyy !

Uitgelicht NK FIFA 15: liveRoyy !

01-12-2014 17:58

Op VoetbalPrimeur.nl zullen de komende periode een aantal deelnemers van het NK FIFA 15 extra worden uitgelicht. Spelers die uitgelicht worden kunnen titel-kanshebbers zijn, deelnemers met al wat toernooi-ervaring of spelers die iets leuks bijdragen aan het NK FIFA 15 toernooi. De eerste deelnemer van deze serie “uitgelicht” is liveRoyy.

LiveRoyy komt uit Uithoorn en speelt mee op de Xbox One. In de eerste ronde werd hij vrijgeloot en in de tweede ronde stuitte hij op zijn eerste tegenstander die hij met 4 - 0 versloeg. Onder dit artikel vind je zijn zelfgemaakte samenvatting van de wedstrijd, waarbij liveRoyy zelf commentaar geeft.

Voor liveRoyy is dit zijn eerste toernooi-deelname, maar hij acht zichzelf zeker niet kansloos: “dit is de eerste keer dat ik mee doe aan het NK FIFA 15 van VoetbalPrimeur en ik kan het algemene niveau dus moeilijk vergelijken met mijn eigen niveau. Ik ga er natuurlijk wel vanuit dat ik kans maak op de eerste plaats, anders had ik niet mee gedaan.”

Toch gaat het bij liveRoyy ook wel eens verkeerd geeft hij eerlijk toe, want ooit verloor hij eens een potje FIFA en gooide hij zijn controller in de lucht met de verwachting dat het op het matras zou landen, maar dat gebeurde niet. “De controller viel toen op de grond waardoor de LB- en RB knop stuk waren gegaan en de controller dus eigenlijk onbruikbaar was geworden.”

Ondanks dat liveRoyy wel een passie voor FIFA 15 heeft, zijn er wel andere dingen belangrijker in het leven. Op de stelling of hij liever een romantisch avondje uit heeft met zijn vriendin of een avondje FIFA met vrienden gaf hij aan dat zijn vriendin voorrang zou krijgen.

Wil je liveRoyy verder volgen? Volg dan ook zijn YouTube-kanaal.