Ajax moet niet vreemd opkijken: De Boer belde al eens met Liverpool
Reds presteren dramatisch

Ajax moet niet vreemd opkijken: De Boer belde al eens met Liverpool

11-12-2014 09:06
13

Ajax moet niet vreemd opkijken als het de komende maanden een belletje uit Liverpool ontvangt. De Reds zijn gecharmeerd van Frank de Boer, zo blijkt wel uit het feit dat de club tweeënhalf jaar geleden al eens bij de Ajax-coach aan de lijn hing.

Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. Liverpool zocht in 2012 een opvolger voor Kenny Dalglish en kwam toen bij De Boer uit. Er werd gebeld, maar aan het gesprek kwam ook snel een einde. "Was ik nog niet aan toe, wilde mijn gezin niet weer laten verkassen. Ik heb gezegd dat ze over een paar jaar terug mogen komen", zegt De Boer.

Over hernieuwde interesse in De Boer is nog niets bekend, maar duidelijk is dat het verre van goed gaat onder Brendan Rodgers. De Engelse topclub werd dinsdag uitgeschakeld in de Champions League en bivakkeert in de Premier League op een teleurstellende negende plek. Het opnieuw opbouwen van het elftal lijkt een ideale klus voor De Boer, die een vertrek bij Ajax niet wil uitsluiten. "Als er een mooie club komt, dan ga ik praten. Maar het zou goed kunnen dat ik dan toch voor Ajax kies", zei hij eerder op de dag al.