Peperdure Manchester United-spits denkt niet aan vertrek: Wachten op kans
"Ik maak weinig minuten, maar ik weet zeker dat mijn kans om te spelen nog komt"

Peperdure Manchester United-spits denkt niet aan vertrek: "Wachten op kans"

17-12-2014 17:16

Radamel Falcao moet voorlopig genoegen nemen met invalbeurten bij Manchester United. Toch is de Colombiaan, dit seizoen gehuurd van AS Monaco, niet ontevreden bij de Engelse club. Hij wil graag blijven, wachtend op een kans als basisspeler.

"We praten veel, de trainer en ik. Hij heeft een filosofie die ik respecteer. Ik heb een blessure gehad en ik moet wachten op een kans om te spelen", zegt Falcao tegenover The Daily Mail. "Ik wil blijven. Natuurlijk moet ik de huidige situatie analyseren, kijken of ik meer ga spelen. En natuurlijk kijken welke beslissing de raad van bestuur neemt. Maar vanuit mijn oogpunt, ik wil echt blijven."

"Ik ben erg blij met de serie die we op dit moment neerzetten", zegt Falcao over de reeks overwinningen van Manchester United. "Ik maak weinig minuten, maar ik weet zeker dat mijn kans om te spelen nog komt. Ik ben klaar voor het moment dat het team mij nodig heeft. En telkens als ik de kans krijg om te spelen, probeer ik mijn best te doen voor de coach en probeer ik het team te halen. Ik ben bijna honderd procent, het is nu afwachten. Kijken wanneer hij me meer wil gebruiken."

El Tigre speelde dit seizoen pas 297 minuten in de Premier League, verdeeld over acht wedstrijden. In die duels was hij goed voor één doelpunt en twee assists. De huurling is sinds enkele weken terug van een blessure, Van Gaal gunde hem in de vier duels die Manchester United sindsdien speelde 44 minuten. Na dit seizoen kan de huurling voor 55 miljoen euro definitief worden overgenomen.