Bekritiseerde trainer: Het ligt niet aan de trainers, maar aan de spelers
"Ik heb niet het idee dat ik aan een dood paard trek"

Bekritiseerde trainer: "Het ligt niet aan de trainers, maar aan de spelers"

19-12-2014 15:18
3

Bij NAC Breda is het weer flink onrustig na de keiharde bekernederlaag tegen Excelsior (6-0). De druk neemt voor alle geledingen binnen de club toe, maar van een vertrek van trainer Eric Hellemons zal geen sprake zijn.

De clubleiding houdt het vertrouwen in Hellemons en zelf denkt de oefenmeester ook niet aan opstappen. "Ik heb niet het idee dat ik aan een dood paard trek", zegt hij na het crisisberaad met de spelers en de directie. "Ik heb niet overwogen om op te stappen als trainer van NAC. Daarbij voel ik me gesteund door de directie, door Justin Goetzee en Graeme Rutjes."

De Brabanders moeten in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. "Met de komst van nieuwe spelers in de winterstop ben ik ervan overtuigd dat het beter kan gaan. We weten allemaal waar het aan ligt. Het heeft namelijk niet met de trainers maar met de kwaliteit van de spelers te maken. Het veranderen van een trainer helpt niets, dat heeft het verleden al uitgewezen", aldus Hellemons tegen BN De Stem.