Aan Ajax gelinkte spits blijft in gesprek: We maken momenteel een goede vuist
Burnley-aanvaller denkt na over verlenging

Aan Ajax gelinkte spits blijft in gesprek: "We maken momenteel een goede vuist"

31-12-2014 20:43
4

Burnley-manager Sean Dyche weigert zich allerminst neer te leggen bij een vertrek van Danny Ings, die in beeld zou zijn bij Ajax. De technische leiding van de Premier League-club doet er alles aan om de talentvolle spits (22) langer aan boord te houden.

Ings maakte vorig seizoen indruk in het Championship en heeft ook na de promotie aangetoond prima mee te kunnen. Door zijn aflopende contract is een vertrek een interessante optie, maar Dyche wil hem graag op Turf Moor houden. "We blijven in gesprek met hem en zijn management, zoals we ook met andere spelers bezig zijn", aldus de manager in de Britse media.

"Danny is slechts één van de spelers waar we vrijuit mee praten. Danny heeft iedereen gerustgesteld door te zeggen dat hij hier graag speelt", vervolgt Dyche. "Dit is een voortdurende situatie waar we al vaak mee te maken hebben gehad. Het is lastig in de Premier League, maar we maken momenteel een goede vuist en dat maakt het voor spelers een stuk prettiger."

"Ik praat alleen over Danny en diens prestaties. Er zijn signalen dat hij leert van het spelen in de top van het voetbal en met name omdat hij spits is, waardoor hij verdedigers van internationale top tegenover zich heeft staan", besluit de coach van Burnley.