'Rutten krijgt zijn zin, maar kan komst van gewenste vervanger ook vergeten'
"Die was not amused zullen we maar zeggen"

'Rutten krijgt zijn zin, maar kan komst van gewenste vervanger ook vergeten'

24-01-2015 09:23
1

Mitchell te Vrede blijft deze winter waarschijnlijk gewoon bij Feyenoord. De spits leek op weg naar Wigan Athletic, maar de kans op een transfer is de afgelopen dagen flink afgenomen.

Dat meldde verslaggever Jan Dirk Stouten van RTV Rijnmond vrijdag bij de regionale omroep. Volgens de Feyenoord-watcher kan of wil Wigan Atlhetic de gewenste transfersom niet op tafel leggen, waardoor een overgang lijkt te zijn afgeketst.

Daarmee zou Fred Rutten zijn zin krijgen. De trainer liet eerder al optekenen dat hij zijn selectie het liefst bij elkaar houdt. Als de transfer van Te Vrede geen doorgang vindt, betekent dat ook dat de transfervrije Mike Havenaar niet naar De Kuip komt. Rutten werkte bij Vitesse al succesvol met de lange Japanner samen.

Overigens houdt Stouten ook nieuws over Luke Wilkshere, die na de winterstop zijn basisplek kwijt is. Dat bleek vorige week in het duel met FC Twente. "Ik kwam Wilkshire 's avonds bij toeval tegen in een Rotterdams restaurant, maar die was niet blij, not amused zullen we maar zeggen", aldus de verslaggever.