'Serie A is gek van Twente-aanvaller en stuurt massaal scouts naar Enschede'
Kans op transfer niet erg groot

'Serie A is gek van Twente-aanvaller en stuurt massaal scouts naar Enschede'

27-01-2015 17:03
2

In Nederland weet hij nog niet altijd de aandacht naar zich toe te trekken, maar over belangstelling uit het buitenland hoeft Jesus Corona absoluut niet te klagen. Na eerdere geruchten over Southampton blijkt nu dat bijna de volledige Italiaanse top op de aanvaller jaagt.

Volgens Calcionews24 zijn AC Milan, AS Roma, Internazionale en Napoli 'gek' van Corona. De 22-jarige Mexicaan is dit seizoen een vaste waarde in de hoofdmacht van Twente, waar hij de concurrentie heeft afgetroefd. 

De vier Italiaanse clubs zouden afgelopen vrijdag al op de tribune hebben gezeten om Corona in actie te zien. De aanvaller droeg tegen Heracles Almelo zijn steentje bij door een verkeerde terugspeelbal van Ramon Zomer te onderscheppen en de openingstreffer te produceren. Het werd uiteindelijk 2-0.

Ondanks de belangstelling uit Italië lijkt de kans op een winters vertrek zeer klein. De vleugelaanvaller heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2018, waardoor alleen een enorm bedrag voor een transfer zou kunnen zorgen. Schreuder wil zijn ploeg bij elkaar houden.