FC Dordrecht blijft zoeken na afketsen transfer: Hebben veel tegenslagen gehad
"Het zelfvertrouwen groeit hier elke dag"

FC Dordrecht blijft zoeken na afketsen transfer: "Hebben veel tegenslagen gehad"

30-01-2015 10:08
1

FC Dordrecht is na het aantrekken van Fernando Lewis nog niet klaar op de transfermarkt. De hekkensluiter van de Eredivisie trekt het liefst een spits aan, maar zag Glynor Plet weggekaapt worden door Go Ahead Eagles.

Dordrecht was lange tijd in gesprek met Plet, maar tot een overeenkomst kwam het niet. De voormalig speler van onder meer Heracles Almelo en FC Twente bleek niet te betalen, waardoor hij op huurbasis de overstap van Zulte Waregem naar concurrent Go Ahead Eagles maakt. Ondertussen blijft technisch directeur Marco Boogers speuren naar eventuele buitenkansjes voor de degradatiekandidaat.

Wedden

Meer odds

Ondertussen wordt ook het sportieve aspect niet uit het oog verloren. Dordrecht boekte afgelopen weekeinde een knappe 1-0 overwinning op Excelsior. "Het zelfvertrouwen groeit hier elke dag", vertelt hoofdtrainer Ernie Brandts aan De Telegraaf. "We hebben veel tegenslagen gehad, zijn met de neus op de feiten gedrukt en hebben gezwalkt met het systeem. Wij weten nu wat we willen met zijn allen en waar we het meeste resultaat mee kunnen boeken. Daar moeten we in geloven en achter staan."