PSV'er bidt voor last-minute transfer van nieuwe aanvaller naar Eindhoven
"Het zou goed zijn"

PSV'er bidt voor last-minute transfer van nieuwe aanvaller naar Eindhoven

02-02-2015 09:50
3

PSV hoopt zich op de slotdag van de transferperiode te versterken met een extra aanvaller, eentje van een serieuze categorie. Georginio Wijnaldum juicht de plannen van zijn club toe.

"Het zou goed zijn als er nog een buitenspeler bijkomt", reageert Wijnaldum in De Telegraaf. PSV is op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Florian Jozefzoon. Een poging om Vaclav Kadlec over te nemen van Eintracht Frankfurt mislukte. Marcel Brands, technisch manager in Eindhoven, zegt dat het maandag twee kanten op kan gaan.

PSV komt dinsdagavond weer in actie in de Eredivisie. NAC Breda is de gastheer. Het meespelen van Wijnaldum is onzeker door een ijsbeentje in het duel met Willem II (2-1). "Ik moet om de twee uur gewekt worden om mijn been te rekken. Als ik acht uur niks doe, dan wordt de spier helemaal stijf."

Jetro Willems, die tegen Willem II ontbrak vanwege ziekte, trainde zondag weer mee en is dinsdag inzetbaar. Ook Steven Bergwijn trainde mee met de groep. Het talent is op de weg terug van een liesblessure en geldt als alternatief bij de vervanging van Jozefzoon.