Vitesse vangt geen cent voor belangrijke pion: Die kans is vrij groot
Van der Heijden zinspeelt op vertrek

Vitesse vangt geen cent voor belangrijke pion: "Die kans is vrij groot"

20-02-2015 15:34
3

Jan-Arie van der Heijder heeft zijn langste tijd bij Vitesse gehad. De centrumverdediger is volgens Omroep Gelderland toe aan een nieuw avontuur.

Mogelijk gaat dat avontuur zich in het buitenland afspelen. Van der Heijden loopt overigens transfervrij de deur uit bij Vitesse. Zelf kijkt hij in ieder geval uit naar een nieuwe club. "Ik denk dat ze het bij de club ook wel aanvoelen. De kans is vrij groot dat ik volgend seizoen ergens anders speel."

"Het is ook logisch dat Vitesse bezig is met de selectie voor volgend seizoen", vervolgt de mandekker, daarmee doelend op het deze week aantrekken van Maikel van der Werff van PEC Zwolle.

Voor Van der Heijden staat zondag de wedstrijd tegen FC Twente op het programma. "We willen ze geen kans geven en er weer vol bovenop zitten.  Ik denk dat wij altijd wel het spel maken. Dat zal zondag niet anders zijn. Het ligt ons ook het beste, hoewel je soms de tegenstander ook iets meer de bal geeft." Een cruciaal duel overigens, want beide ploegen hebben op de ranglijst evenveel punten.