'Ajax praat met De Boer over selectie, talenten wachten met bijtekenen'
Amsterdammers hopen snel met nieuws te komen

'Ajax praat met De Boer over selectie, talenten wachten met bijtekenen'

25-02-2015 15:02
9

Frank de Boer en Ajax komen op korte termijn met nieuws over de toekomst. De verwachting is dat de coach van de Amsterdammers ervoor kiest om langer in de Arena te blijven werken.

Het contract van De Boer loopt nog tot de zomer van 2017 door. "Ajax heeft Frank gevraagd zo vroeg mogelijk uitsluitsel over zijn toekomst te geven", aldus zaakwaarnemer Guido Albers in Voetbal International. "Allereerst omdat ze blij met hem zijn. Daarnaast zijn er jeugdspelers die wachten met bijtekenen omdat ze willen weten of Frank blijft. En ook Ziggo wil als nieuwe hoofdsponsor graag weten wie de komende jaren het boegbeeld van Ajax is."

"Er spelen dus meerdere factoren mee", aldus de belangenbehartiger, die ook weet dat De Boer eisen heeft. "Voor Frank is het belangrijk met welke selectie hij volgend seizoen zou kunnen werken. Daarover wordt nu al gesproken binnen de club. Persoonlijk zou ik het mooi vinden als hij gewoon blijft. Frank en Ajax horen bij elkaar. En als Frank zijn woord geeft, dan houdt hij zich daaraan. Ook als daarna een mooie club op de stoep komt te staan."