Doorselecteren bij FC Groningen: 'oude rot' mag na 2,5 jaar vertrekken
Van der Velden, 33 jaar inmiddels, speelde tot nu toe 46 duels voor de Groningers

Doorselecteren bij FC Groningen: 'oude rot' mag na 2,5 jaar vertrekken

11-03-2015 16:40
1

FC Groningen heeft aan zeven spelers laten weten dat ze na de zomer niet meer terug hoeven te keren in stadion De Euroborg. Van het lijstje met namen is Nick van der Velden de meest bekende. Dat meldt FC Groningen op de eigen website.

Van der Velden, 33 jaar inmiddels, speelde tot nu toe 46 duels voor de Groningers, maar komt de laatste maanden steeds minder aan spelen toe. Hij kende vorig jaar een goede fase, maar zit nu vaak op de bank. Van der Velden scoorde tot nu toe acht keer en kwam in 2013 over van NEC.

Hilal Ben Moussa, de 21-jarige verdediger William Troost-Ekong (verhuurd aan FC Dordrecht) en Paco van Moorsel (verhuurd aan NEC) mogen ook vertrekken. Van Moorsel werd vorig seizoen al verhuurd aan SC Cambuur en was daar ook geen basisspeler. De 25-jarige middenvelder heeft wel tien wedstrijden voor FC Groningen gespeeld en kwam in 2012 over van FC Den Bosch.

Noureddine Boutzamar, Burak Saban (beiden beloften) en Ron Janzen, verhuurd aan SC Cambuur, hoeven zich na de zomer ook niet meer te melden in Groningen.