'Feyenoord krijgt gigantische boost in hoop op terugkeer Kuyt naar De Kuip'
Mooi nieuws voor Rotterdammers uit Turkije

'Feyenoord krijgt gigantische boost in hoop op terugkeer Kuyt naar De Kuip'

14-03-2015 15:16
3

De kans dat Feyenoord op korte termijn de komst van Dirk Kuyt rond maakt wordt steeds groter. Fenerbahçe lijkt niet langer te hopen op een langer verblijf van de Nederlander.

Kuyt staat volgens Sporx op de nominatie om in de zomer te vertrekken. Met zijn 34 jaar is hij te oud voor Fenerbahçe, dat van plan is een grote schoonmaak én verjongingskuur door te voeren binnen de huidige selectie. Vrijwel alle spelers die de dertig zijn gepasseerd mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Naast Kuyt staan Mehmet Topuz, Emre Belezoglu, Volkan Demirel, Samuel Holmen, Raul Meireles, Selcuk Inan, Pierre Webo. Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Michal Kadlec, Bruno Alves, Milos Krasic en Hasan Ali Kaldirim op de Turkse exit-lijst.

De plannen van Fenerbahçe zijn een grote meevaller voor Feyenoord, dat tot voor kort moest vrezen voor een nieuw, lucratief contractvoorstel van de Turken voor Kuyt. Nu dat niet langer aan de orde lijkt, staat niets een transfervrije overstap van de Katwijker naar Rotterdam-Zuid nog in de weg.