Manchester United-spits zet deur naar zomertransfer wagenwijd open
"Het is duidelijk dat ik een goede plek moet vinden"

Manchester United-spits zet deur naar zomertransfer wagenwijd open

24-03-2015 19:40
1

Radamel Falcao lijkt zijn zinnen op een nieuwe club te hebben gezet. Manchester United huurt de spits dit seizoen voor veel geld van AS Monaco, maar dat is geen succes.

Louis van Gaal maakt nauwelijks gebruik van Falcao en lijkt de optie tot koop ter waarde van ongeveer zestig miljoen euro niet te lichten. De Colombiaan, die even weg is van Old Trafford vanwege interlandverplichtingen, weet voldoende. "Het is duidelijk dat ik een goede plek moet vinden. Ik heb behoefte aan zekerheid en een trainer die me wekelijks opstelt", vertelt hij aan Radio Caracol.

"Iedere voetballer heeft dat nodig. Ik ben alleen blij als ik speel en dat is nu niet het geval", vervolgt Falcao, om daar vervolgens snel aan toe te voegen: "Ik sta nog steeds volledig achter mijn keuze voor Manchester United en zal alles blijven geven in de laatste acht wedstrijden van het seizoen."

De kans is groot dat de 29-jarige Falcao na de zomer opnieuw bij een andere club in de spits staat. Juventus heeft interesse, terwijl clubs uit de Premier League ook in de wachtrij staan. "In de zomer zal ik rustig mijn opties gaan bekijken. In samenspraak met mijn zaakwaarnemer beslis ik wat het beste is voor mij."