Transfer van dertig kilometer op komst: Moet er heel goed over nadenken
"Dat is natuurlijk altijd mooi"

Transfer van dertig kilometer op komst: "Moet er heel goed over nadenken"

24-03-2015 19:58
3

Thomas Bruns maakt een prima seizoen door bij Heracles Almelo, maar de kans bestaat dat hij na de zomer dertig kilometer verderop speelt. FC Twente heeft naar verluidt interesse.

Bruns heeft een aflopend contract bij Heracles en het staat vast dat hij na dit seizoen vertrekt. De vraag is wat de komende periode hem gaat brengen. Twente zou geïnteresseerd zijn. "Dat is natuurlijk altijd mooi. Het streelt je ego als een grote club je wil hebben, want zo zie ik FC Twente. Al gaat het financieel natuurlijk iets minder", merkt de middenvelder op in gesprek met TwenteSport.

Van een concreet bod uit Enschede is volgens Bruns nog geen geen sprake. "Ikzelf en ook mijn zaakwaarnemer René Eijkelkamp hebben nog niks vernomen. Of ik er voor open sta? Dat weet ik niet. Ik zou er heel goed over na moeten denken, mocht het concreet worden."

Bruns kwam als tiener uit voor Twente. In 2011 maakte hij vanuit de A1 de overstap naar de hoofdmacht van Heracles Almelo. Michel Preud'homme, de toenmalige trainer van Twente, zou daar destijds allesbehalve blij mee zijn geweest. "Dat hoorde ik toen ook. Waar zit hij nu ook alweer, Club Brugge toch? Dat is ook een mooie club", lacht Bruns.