Laten we elkaar niet in de maling nemen: Feyenoord wil me dolgraag hebben
Aanvaller neemt snel besluit over transfer

"Laten we elkaar niet in de maling nemen: Feyenoord wil me dolgraag hebben"

25-03-2015 08:26
3

Het is wachten op het officiële bericht dat Dirk Kuyt terugkeert bij Feyenoord. De aanvaller ontkent niet in de belangstelling te staan van de Rotterdammers.

Kuyt heeft steeds aangegeven tijdens de interlandbreak na te gaan denken over zijn toekomst. De aanvaller van Fenerbahçe herhaalt dat in gesprek met Voetbal International. "Laten we elkaar niet in de maling nemen. Feyenoord wil me dolgraag hebben en Fenerbahçe wil me dolgraag houden, maar door de hectiek van de wedstrijden tegen Galatasaray en Besiktas heb ik nog geen rustig moment gehad om met mijn zaak-waarnemer Rob Jansen de toekomst te bespreken", zegt Kuyt.

"Tijdens de internationale break heb ik meer tijd en hoop ik meer duidelijkheid te brengen. Maar het belangrijkste is kampioen te worden met Fener", aldus de aanvaller, die tweeënhalf jaar geleden al bijna terugkeerde. "Ik was 31, in de kracht van mijn carrière, als ik terug zou gaan, was een andere stap niet meer mogelijk. En toch wilde ik met Feyenoord praten. Ik heb een aantal keer afgesproken met technisch directeur Martin van Geel. Daarbij was het gevoel toen niet goed genoeg."