Eredivisie-middenvelder denkt ook aan vriendin bij transfer: Schiet niet op
"Dat schiet niet op voor ons allebei"

Eredivisie-middenvelder denkt ook aan vriendin bij transfer: "Schiet niet op"

03-04-2015 15:59
1

Wout Brama aast nog steeds op een mooi buitenlands avontuur. De speler van PEC Zwolle kreeg de mogelijkheid om bij zijn huidige club te blijven spelen na dit seizoen, maar kwam er niet uit.

"De wens die ik heb, is duidelijk. Die was er vorig jaar en is er dit jaar nog steeds. Ik zou het liefst een mooi avontuur in het buitenland aangaan. Maar die liggen niet voor het oprapen", aldus Brama in gesprek met FOX Sports. "Het moet wel bij me passen. Ik ga niet koste wat het kost naar het buitenland, dan was ik afgelopen zomer wel gegaan. De opties waren er, maar niet hetgeen dat ik wilde."

"Ik wil naar een mooie stad en het liefst ook naar een club uit een mooie competitie", vervolgt Brama. "Het moet ook goed bij mijn vriendin passen, ze heeft een goede studie gedaan en wil daarin verder. Het moet dus geen stad zijn waar we verder niks kunnen. Dat schiet niet op voor ons allebei."

De oud-middenvelder van FC Twente hielp nog wat onduidelijkheden uit de wereld. "Het is niet zo dat ik Zwolle heb afgewezen, we kwamen er alleen niet uit over de voorwaarden. Dat is de voetballerij, heel zakelijk misschien. Het gaat dan niet over financiële dingen", verwijst Brama naar het feit dat hij de mogelijkheid wilde hebben om onder bepaalde voorwaarden alsnog naar een andere, buitenlandse club te kunnen.