'Gunstige' berichten voor PSV: Voor tien kratten bier verliezen we
"Dat zijn wedstrijden waarin je de boel nog kan verstieren"

'Gunstige' berichten voor PSV: "Voor tien kratten bier verliezen we"

12-04-2015 22:25
10

PSV won vrijdagavond met 3-1 van PEC Zwolle en dus kunnen de Eindhovenaren volgende week kampioen worden. Joey van den Berg geeft echter geen cadeautjes weg.

PSV speelt in de kampioenswedstrijd tegen sc Heerenveen en heeft aan een punt genoeg voor de 22e landstitel in de clubhistorie. Een belletje vanuit Eindhoven naar Friesland kan wellicht een handje helpen. "Voor tien kratten bier verliezen we", grapt Van den Berg in gesprek met Omrop Fryslan.

"Nee, gekkigheid. Dat zijn wedstrijden waarin je de boel nog kan verstieren. Dat is een leuke uitdaging en daar moeten we ook voor gaan."

Heerenveen heeft in de laatste vier competitiewedstrijd ook nog alles om voor te spelen. Deelname aan de play-offs voor Europees voetbal staat op het spel. Van den Berg: "Het zijn wedstrijden die er toe doen. We hebben al laten zien dat we iedereen kapot kunnen spelen."

De Friese club won zaterdag met 5-2 van AZ, de nummer vier van de Eredivisie. Van den Berg maakte in die wedstrijd zijn eerste goal van het seizoen.