FC Twente maakt statement tegen wens van 'aantal supportersverenigingen'
"De teleurstelling van de supporters is te begrijpen"

FC Twente maakt statement tegen wens van 'aantal supportersverenigingen'

15-04-2015 18:26
4

FC Twente is woensdag in een persbericht ingegaan op de duidelijke wens van diverse supportersverenigingen. Zij willen dat de technische staf vertrekt.

Twente schrijft op de clubsite dat 'een aantal supportersverenigingen heeft aangedrongen op het vertrek' van de complete technische staf, met Alfred Schreuder als kopstuk. Aldo van der Laan noemde het al onverstandig en laat nu woorden van gelijke strekking optekenen.

"De club zit financieel en sportief in een moeilijke fase. Er is veel te doen rondom de club en de teleurstelling van de supporters is te begrijpen, maar we zijn nu vooral gebaat bij rust", zegt de voorzitter en opvolger van Joop Munsterma op de Twente-website.

"We zijn als spelersgroep geïnformeerd over de brief die naar de club is gestuurd", laat aanvoerder Andreas Bjelland weten. "We voelen ons met zijn allen, spelers en club, verantwoordelijk voor de teleurstelling bij de supporters, maar we staan achter onze trainers. We willen het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en hopen daarbij op de steun van iedereen."