Ik vind hem niet echt een topper die Feyenoord naar een hoger niveau brengt
"Misschien moet Lucas Woudenberg maar eens gewoon basisspeler worden"

"Ik vind hem niet echt een topper die Feyenoord naar een hoger niveau brengt"

20-04-2015 08:02

Miquel Nelom is één van de oorzaken van de soms zo matige prestaties van Feyenoord. Dat concluderen de analisten van RTV Rijnmond na de beschamende 0-1 nederlaag tegen Go Ahead Eagles. 

Nelom kende in de eigen Kuip geen al te best optreden. "Ik heb het wel eens eerder gezegd, maar ik vind hem erg makkelijk. Hij staat vaak naar de bal te kijken en dan is hij zijn tegenstander kwijt", zei Jan Everse na afloop. 

"Dat was vanmiddag niet voor het eerst. Ook in zijn voortzetting. Hij krijgt een hele vrije bal aan de zijkant en dan heeft hij een uur de tijd om een voorzet te geven. Dat vind ik dat de bal op dit niveau daar moet komen waar een aantal Feyenoorders staan, maar de bal gaat dan aan de andere kant van het veld uit. Nelom blijft hangen op een niveau. Ik vind hem niet echt een topback die Feyenoord naar een hoger niveau brengt."

Feyenoord-watcher Jan Dirk Stouten heeft wel een oplossing. "Misschien moet Lucas Woudenberg maar eens gewoon basisspeler worden", opperde de verslaggever van de regionale omroep.