Transfer naar FC Utrecht is in de maak: Hun voorstel ga ik niet weigeren
"Dat vind ik niet meer dan normaal"

Transfer naar FC Utrecht is in de maak: "Hun voorstel ga ik niet weigeren"

28-04-2015 07:32
2

Sebastian Haller bewijst bij FC Utrecht dat hij geen eendagsvlieg is. De spits besliste zaterdag bijna op eigen kracht het duel met Go Ahead Eagles, dat dankzij twee doelpunten van Haller werd verslagen. De Franse jeugdinternational hoopt langer in de Domstad te kunnen blijven.

Haller is dit seizoen de grote revalatie bij Utrecht, waarvoor hij sinds de winterstop al tien keer scoorde. "Ik weet niet of ik de mooiste verrassing ben voor FC Utrecht dit seizoen. Ik probeer alleen maar het vertrouwen terug te betalen dat de clubleiding aan mij heeft gegeven", lacht hij in De Telegraaf.

De twintigjarige spits is gehuurd van AJ Auxerre en duidelijkheid over zijn toekomst is er nog niet. Utrecht heeft nog enkele dagen om de optie van 750.000 euro te lichten en is druk bezig om dat geld bij elkaar te krijgen. Haller hoopt dat er binnen enkele dagen witte rook uit de schoorsteen komt.

"Ik wil heel graag bij FC Utrecht blijven. Hun voorstel ga ik niet weigeren. Ik wil hier ook volgend seizoen spelen, doelpunten maken en het vertrouwen van de mensen bij Utrecht terugbetalen. Dat vind ik niet meer dan normaal", zegt de sensatie van de tweede seizoenshelft, die al uitkijkt naar volgend seizoen.

"We staan met FC Utrecht niet op de plaats die we verdienen. We hadden met ons spel meer wedstrijden moeten winnen, maar we leren iedere keer weer. Ik ontwikkel mij nog steeds en pas heel goed bij de speelstijl van FC Utrecht. Ik kijk uit naar volgend seizoen en wil dan laten zien dat ik nog meer in mijn mars heb.”