'PSV ontvangt Raiola voor oriënterende gesprekken in Eindhoven'
Deur voor middenvelder staat open

'PSV ontvangt Raiola voor oriënterende gesprekken in Eindhoven'

29-04-2015 15:53
16

PSV en Ibrahim Afellay staan met elkaar in contact over een eventuele hereniging. Inmiddels zou er een eerste gesprek hebben plaatsgevonden.

Het is bekend dat de deur bij PSV altijd openstaat voor Afellay, die transfervrij is als over een paar weken zijn contract bij FC Barcelona afloopt. De eerste stap richting een nieuwe samenwerking is volgens Voetbal International al gezet.

Wedden

Meer odds

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Afellay, heeft oriënterende gesprekken met de leiding van PSV gevoerd. De Oranje-international schoof nog niet aan.

Afellay maakte er onlangs geen geheim van dat hij best wil terugkeren naar PSV, de club die hij tot 2011 diende. Binnen de club leeft echter het idee dat hij zijn oude werkgever als een vangnet ziet, mocht er geen interessante buitenlandse optie voorbijkomen.

De 29-jarige rechtspoot, die dit seizoen op huurbasis bij Olympiakos speelt, wordt in ieder geval aangetrokken als middenvelder en niet als buitenspeler. PSV komt in actie als Georginio Wijnaldum vertrekt en de eventuele transfer staat los van de komst van Davy Pröpper (Vitesse).