Hereniging tussen PSV en Afellay mogelijk: Dan gaan we niet wachten
Middenvelder serieus in beeld

Hereniging tussen PSV en Afellay mogelijk: "Dan gaan we niet wachten"

24-04-2015 14:54
3

Ibrahim Afellay blijft de gemoederen bezighouden in Eindhoven. PSV heeft de 29-jarige middenvelder op het lijstje staan en Phillip Cocu is helder.

Het is geen geheim dat PSV de situatie van Afellay op de voet volgt. Hoewel het de laatste weken stil bleef, is de interesse er nog steeds. "Maar we wachten niet tot 30 augustus als we eerder een speler verliezen", vertelde Cocu vrijdagmiddag tijdens het persmoment, volgens Voetbal International.

De PSV-trainer heeft wel voor ogen wat de kersverse kampioen van Nederland aan de international heeft. "Afellay kan internationale ervaring toevoegen en dat is iets wat ieder team kan gebruiken. De deur is zeker niet dichtgedaan."

Afellay is in de zomer transfervrij, als hij zijn contract bij FC Barcelona afloopt. In het verleden heeft hij een terugkeer naar PSV nooit uitgesloten. Het Griekse Olympiakos huurt Afellay dit seizoen van Barça en is naar verluidt van plan de concurrentie aan te gaan. De Eindhovenaren staan pas op de stoep als een middenvelder vertrekt, bijvoorbeeld Georginio Wijnaldum.