'Club uit één van de grote Europese competities op de stoep in Heerenveen'
Heerenveen lijkt de vaste doelman kwijt te raken

'Club uit één van de grote Europese competities op de stoep in Heerenveen'

07-05-2015 15:05
1

Het lijkt erop dat sc Heerenveen zeer binnenkort op zoek moet naar een nieuwe keeper. Volgens de Zweedse site Fotbollskanalen heeft een club uit één van de grote Europese competities in Kristoffer Nordfeldt.

De zaakwaarnemer van de Zweedse doelman bevestigt de interesse in zijn cliënt. "Op dit moment is er één club zeer concreet en Heerenveen accepteert het feit dat hij wil vertrekken", zegt Perry Overeem, die de belangen van Nordfeldt behartigt. "Er is vooruitgang tussen de onderhandelingen van de clubs, dus een deal lijkt aanstaande. Alle partijen zijn bereid om mee te werken aan deze transfer, want het is een club uit één van de grote competities in Europa."

Wedden

Meer odds

Nordfeldt (25) is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Friese club. De afgelopen drie jaar was hij de onbetwiste nummer één onder de lat bij Heerenveen. Voor zijn periode in Nederland kwam hij uit voor Brommapojkarna uit zijn vaderland. Overeem: "We verwachten op korte termijn iets aan te kondigen, maar verder kan ik er nog niks over zeggen."