Verhuur werpt vruchten af: Keer met veel vertrouwen terug bij Feyenoord
Verhuur pakt prima uit voor jonge speler

Verhuur werpt vruchten af: "Keer met veel vertrouwen terug bij Feyenoord"

12-05-2015 18:19
1

Joey Sleegers zag dinsdag een uitstekend seizoen bij FC Eindhoven bekroond worden met de prijs voor beste talent van de Jupiler League. De twintigjarige middenvelder hoopt komend seizoen voor zijn kansen te gaan bij Feyenoord.

Feyenoord stalde Sleegers aan het begin van dit seizoen bij Eindhoven. Sindsdien was de aanvallende middenvelder in competitieverband dertien keer trefzeker, waarmee hij een groot aandeel had in de uiteindelijke plaatsing voor de play-offs om promotie. "Voor mij is deze prijs een bekroning voor een heel mooi seizoen. Ik heb me vanaf het eerste moment thuis gevoeld bij Eindhoven en na een goed begin is het eigenlijk alleen maar beter gegaan."

"Dat was terug te zien in het aantal doelpunten dat ik heb gemaakt, maar nog belangrijker vind ik dat ik constant heb gepresteerd", vervolgde Sleegers op de clubwebsite van Feyenoord. "Deze prijs is daarvoor een mooie waardering. Ons doel is natuurlijk om te promoveren naar de Eredivisie, daar gaan we vol voor. Hoe dan ook zit ik lekker in mijn vel en keer ik na de zomer met veel vertrouwen terug bij Feyenoord. Ik ga er alles aan doen om mezelf in De Kuip te laten zien en de trainers te overtuigen