'PSV onderhandelt over Rekik; speler heeft meerdere ijzers in het vuur'
Rekik staat voor een transfer

'PSV onderhandelt over Rekik; speler heeft meerdere ijzers in het vuur'

05-06-2015 10:44
4

PSV is in onderhandeling met Manchester City over Karim Rekik. De centrumverdediger speelde het voorbije seizoen op huurbasis in Eindhoven en heeft een prima indruk gemaakt. PSV wil hem daarom graag definitief overnemen.

Rekik heeft bij The Citizens nog een contract dat loopt tot medio 2016 en City wil alleen meewerken aan een verkoop. Rekik wil zelf ook niet nog een jaar verhuurd worden. De centrale verdediger heeft naast PSV nog meerdere ijzers in het vuur, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Zolang er geen duidelijkheid is over een definitieve komst van Rekik, blijft PSV waakzaam. PSV wil niet, net als vorig seizoen, tot het einde van de transfermarkt wachten. De kampioen van Nederland neemt het heft in eigen hand en schakelt door op het moment dat het te lang duurt met Rekik.

In het voorbije seizoen speelde Rekik 29 competitiewedstrijden namens PSV. In het jaar daarvoor kwam hij al tot 27 competitieduels als huurling in Eindhoven. De verdediger wil niet nog zo'n jaar op huurbasis meemaken en luistert, naast een mogelijk nieuw en permanent dienstverband bij PSV, dus ook naar andere opties buiten Nederland.