Mourinho staat voor sensationele en spraakmakende transfer van United-flop
"We moeten een spits kopen"

Mourinho staat voor sensationele en spraakmakende transfer van United-flop

07-06-2015 13:44

Chelsea is geïnteresseerd in Radamel Falcao, zo liet José Mourinho doorschemeren tegenover The Sunday Times. De manager van Chelsea wil zijn selectie aanvullen met een spits, daar Didier Drogba het voor gezien houdt.

De 29-jarige Falcao, eigendom van AS Monaco, staat op de lijst. Maar er staan meer interessante spitsen op de verlanglijst van Mourinho. De Colombiaan presteerde het voorbije seizoen vrij weinig als huurling van Manchester United. Maar Mourinho lijkt bereid om voor een sensationele deal te zorgen.

"We hebben een spits verloren met Drogba die vier keer scoorde in de Premier League, maar al zijn doelpunten waren erg belangrijk voor ons. Daardoor pakten we belangrijke punten. Hij is een ervaren aanvaller, die elke minuut fantastisch voor ons was. Hij kon de bal in de laatste tien minuten prima vasthouden en rust in het spel brengen", luidde de loftuiting van Mourinho.

"We moeten een spits kopen, omdat we drie toppers voor de punt van de aanval willen hebben. We willen er niet één specifiek hebben, want dan sta je al met 1-0 achter tijdens de onderhandelingen", weet de Portugees, die verder liet weten dat hij zich wil versterken met twee tot drie kwalitatief goede spelers.