'Italianen hebben bizar plan: 'Super Mario' in de spits met 'gestoorde' Cassano'
Cassano (32) zit zonder club

'Italianen hebben bizar plan: 'Super Mario' in de spits met 'gestoorde' Cassano'

14-06-2015 13:20
3

Je moet er maar zin in hebben: Mario Balotelli én Antonio Cassano in één elftal. Toch heeft Sampdoria serieuze plannen om de twee controversiële aanvallers naar Genua te halen. 

Afgelopen week bevestigde Samp al dat de club bezig is om Cassano in te lijven. De inmiddels 32-jarige spits zit sinds januari 2015 zonder club nadat hij zijn contract bij Parma liet ontbinden. De voormalig international van Italië speelde tussen 2007 en 2011 ook al voor Sampdoria. Verder staan onder meer AS Roma, Real Madrid, AC Milan en Internazionale op zijn CV.

Het voormalige wonderkind staat vooral bekend om talloze conflicten met mede-spelers, trainers en bestuurders. Fabio Capello noemde zijn voormalig protegé ooit 'zwaar gestoord'. 

Dan Balotelli, voormalig speler van Internazionale, Manchester City en AC Milan. Liverpool haalde hem afgelopen zomer voor twintig miljoen euro binnen, maar zou 'Super Mario' liever vandaag dan morgen weer lozen. De Daily Star meldt dat Sampdoria-preses Massimo Ferrero een telefoontje naar Engeland heeft gepleegd met de vraag of bijvoorbeeld een huurconstructie tot de mogelijkheden behoort. 

Struikelblok kan het salaris van Balotelli zijn. Het enfant terrible verdient naar verluidt meer dan zes miljoen euro netto per jaar in de Premier League.