'Eredivisie-clubs grijpen mis: talentvolle middenvelder maakt afspraak met PSV'
Middenvelder heeft contract tot 2018

'Eredivisie-clubs grijpen mis: talentvolle middenvelder maakt afspraak met PSV'

16-06-2015 13:10
2

PSV laat Rai Vloet voorlopig niet vertrekken uit Eindhoven. De middenvelder heeft met de clubleiding van de landskampioen afgesproken dat hij sowieso tot de winterstop van het komende seizoen blijft. Daarna behoort een verhuurperiode tot de mogelijkheden. 

Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag. De twintigjarige Vloet kwam afgelopen seizoen vooral in actie namens Jong PSV en is er nog niet in geslaagd om in de Eredivisie door te breken. Trainer Phillip Cocu liet hem een aantal keer invallen op het hoogste niveau. 

Van een uitleenbeurt wil PSV deze zomer echter niets weten. De afgelopen weken werd bekend dat diverse clubs, waaronder Roda JC en NEC, een oogje zouden hebben op de middenvelder. Zij zullen tot januari 2016 moeten wachten voordat ze eventueel van de diensten van Vloet gebruik kunnen gaan maken. Vloet heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2018. 

Het talent is de zoon van Wiljan Vloet, oud-trainer van onder meer ADO Den Haag en Roda en in het verleden ook hoofd jeugdopleidingen in Eindhoven.