'Internazionale troeft concurrentie af: akkoord over Fransman van 35 miljoen euro'
AC Milan dacht middenvelder te hebben

'Internazionale troeft concurrentie af: akkoord over Fransman van 35 miljoen euro'

20-06-2015 17:15
1

Italiaanse media zijn er van overtuigd dat Geoffrey Kondogbia de overstap gaat maken naar Internazionale. Met de transfer van de AS Monaco-middenvelder zou een bedrag van minimaal 35 miljoen euro gemoeid zijn. 

De afgelopen dagen barstte er een ware transferstrijd los rond Kondogbia (22). AC Milan, de aartsrivaal van Inter, dacht de Fransman zo goed als binnen te hebben. Ook Arsenal, Tottenham Hotspur en Manchester City werden met hem in verband gebracht. La Gazzetta dello Sport weet inmiddels dat de oud-speler van Sevilla voor Inter heeft gekozen.

Wedden

Meer odds

Er zou maandag een medische keuring op het programma staan bij de Nerazzurri. Kondogbia gaat zijn sportieve toekomst voor vijf seizoenen verbinden aan de gevallen grootmacht uit de Serie A. De komst van de controlerende middenvelder betekent zeer waarschijnlijk dat een transfer van Manchester City-ster Yaya Touré van de baan is.

Italiaanse media denken bovendien dat de overstap van Kondogbia ook gevolgen heeft voor Mateo Kovacic. Het Kroatische wonderkind van Inter werd al een tijdje in verband gebracht met Liverpool. Die deal raakt nu mogelijk in een stroomversnelling.